Wijn bestellen
chatovin slideshow chatovin slideshow
Wijn bestellen

Hoe werkt het

Wijn bestellen bij Chatovin

Bekijk onze wijnen

  • Kies de gewenste wijn die u wilt bestellen
  • Kies het aantal flessen
  • Voer uw bestelgegevens in
  • Plaats uw bestelling

 

Levertijd
We laten je weten of de bestelling goed is ontvangen door een persoonlijke reply email. vervolgens zullen we in overleg jouw bestelling op het gewenste moment persoonlijk afleveren. Dat maakt bestellen bij Chatovin extra gezellig.

Betaling
We sturen je een factuur naar het afleveradres. Wanneer je wenst te betalen via een bedrijf kan dat natuurlijk ook. Laat ons even weten op welke bedrijfsnaam en we maken het in orde. Onze betalingstermijn is 14 dagen vanaf het moment dat de factuur wordt verzonden. Heb je kans dat de wijn al op is voor dat ze betaald is.

Persoonlijke levering aan huis
Al onze wijnen én spijzen worden door ons persoonlijk geleverd aan huis. Gewoon omdat we het leuk vinden je weer te zien, je bovendien een toelichting over de verschillende wijnen te kunnen geven en als de klok het toestaat samen een glas te drinken.

Wil je eerst proeven?
Laat het ons weten en we komen graag bij je langs om ons assortiment aan je voor te stellen. Of bestel een proefdoos. boudewijn@chatovin.nl of 06-50222285

Grootse wijnen uit kleine streken. Persoonlijk geselecteerd en te bestellen. Kijk hier voor ons recente aanbod. www.chatovin.nl

Comments are closed.